À Punt estrena ‘400’, un docureality d’humor amb Pere Aznar el dijous 12 de gener

À Punt estrena ‘400’, un docureality d’humor amb Pere Aznar el dijous 12 de gener

En cada programa visitarà una associació, una entitat, una ONG… que fa un treball en el qual, aparentment, el riure no hi està especialment present.

Pere Aznar conviurà durant una setmana amb cada associació amb l’objectiu de conèixer la faena que fan i trobar tres persones que siguen capaces de fer un monòleg d’humor sobre el tema al final del programa.

400 és una producció d’À Punt en col·laboració amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio). Una aposta per la visibilització de les realitats més punyents que ens envolten, amb una mirada tendra, lúcida i humorística. 400 s’emetrà els dijous a les 22:00 h, en À Punt.

Quan riem, el cos exercita 400 músculs. Per això, en aquest nou docureality, Pere Aznar, director i presentador del programa, conviurà cada setmana amb una associació que fa un treball social amb la intenció de buscar alegria en un lloc on, en principi, el riure no té cabuda. Seran 70 minuts setmanals en què coneixerem diferents personatges, tres dels quals acabaran interpretant un monòleg d’humor sobre el tema al final del programa.

[+ info]

Pere Aznar presenta i dirigeix el docureality 400, que s’estrena el 12 de gener en À Punt les 22:00 hores.

Últimas noticias

Share This