ASSUMPTES INTERNS

PRIME TIME

ASSUMPTES INTERNS

PRIME TIME

ASSUMPTES INTERNS

Presentat per Pere Aznar

GÈNERE:

humor

TARGET

familiar

DURACIÓ

55 min. aprox.

TEMPORADA

Tercera

FRANJA

22:45 horas

EMISSIÓ:

dimecres

SINOPSIS

En esta nova edició del programa Assumptes interns, el nostre presentador, Pere Aznar, és el cap d’un grup de reporters que tractarà  de cobrir tots els temes d’actualitat que poden interessar els valencians. Jose Molins, Maria Fuster i les noves incorporacions Raúl Antón i Maria Zamora formaran  l’equip de reporters  d’Assumptes interns. A més a més, cada setmana comptarem amb una novetat: un reporter convidat al qual comboiarem per tractar un dels temes d’actualitat amb la seua particular visió.

Una furgoneta estarà a  l’escenari del campament  base dels nostres reporters i Pere Aznar, al comandament de l’operació.  Ell organitza els reporters, reparteix els continguts del dia entre els membres del seu equip i tots ixen corrents, disposats a cobrir la notícia amb rigor i acidesa.  Ho aconseguiran? Aquest serà el seu repte cada setmana a través de reportatges que cobrisquen l’actualitat política nacional, autonòmica, els actes socials i culturals, els esdeveniments esportius, les cites musicals i fins i tot les inclemències de l’oratge.

Qualsevol que veja arribar la furgoneta, ha d’estar previngut perquè el nostre equip estarà a punt d’atacar. D’esta manera, la furgoneta d’Assumptes interns pot plantar-se enfront del Palau de Benicarló per fer la cobertura d’una sessió de les Corts Valencianes, però també pot acudir a un arrossar de Sueca per veure com li han afectat les últimes pluges o fins i tot anar a l’última festa més coenta i desfasada de Benidorm. Fins i tot, quan l’ocasió ho requerisca, el vehicle traspassarà les nostres fronteres.

Tot pot ser candidat a formar part dels continguts del programa però seguint la línia oferida des del principi per la marca Assumptes interns: amb una automirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians. I sempre amb la voluntat de fer humor mentre informem.