«Més Assumptes Interns que mai»

«Pensaveu que Pere Aznar i els seus reclutes havien penjat la jaqueta? Error!»

Ara son Més Assumptes Interns que mai! Maria Zamora, Jose Molins i Maria Fuster continuen al peu de l’actualitat però, això sí, cadascun des de casa. Pere i la seua paciència de sant es posen al front del programa més indoor de la tele valenciana per contar-nos el que passa dins i fora dels nostres salons. I, per això, des del seu plató particular, connectarà amb Jose Molins per passar revista setmanal al confinament dels polítics.

Cada dimecres, a més a més, el cervell de l’equip parlarà amb les dos Maries, aprofitant l’absència (temporal, això sí!) de Raul Antón. Maria Zamora ens farà el seu particular diari de confinament: com mata una optimista de naixement l’avorriment? Doncs armant-se amb càmera i filtres d’Instagram.

De la dosi de bon rotllo s’encarrega Maria Fuster que, com que mai deixa parar el mòbil, no es perd cap dels plans que es poden fer aquests dies des de casa (ni els virals més divertits, tampoc).

I Pere Aznar, com sempre, a més d’orquestrar totes les operacions, li posa cara a la realitat amb dos entrevistes: la primera, a una cara coneguda i, la segona, a un rostre més anònim que, sota la seua responsabilitat, li obriran les portes (virtuals) de casa al nostre presentador. Com cada dimecres, Més Assumptes Interns que mai no deixa de banda l’actualitat amb el seu segell particular, eixe que tanta falta ens fa aquests dies: l’humor i la poca vergonya.

MÉS INTERNS QUE MAI!!!

Share This