Diumenge tens una cita a Morella amb la nova temporada de ‘Tresors amb història’

Diumenge tens una cita a Morella amb la nova temporada de ‘Tresors amb història’

Qualsevol persona pot acudir a l’Ajuntament de Morella el diumenge 23 a les 10:00 h, a les 12:00 h o a les 15:00 h i portar un objecte familiar, un record dels esports, oficis, tradicions o festes de la zona.

El primer programa de la tercera temporada de Tresors amb història arriba a Morella amb un format més participatiu que mai. El programa de Carolina Ferre busca els tresors que millor representen l’ànima valenciana a les comarques dels Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat.

Tresors amb història necessita la vostra ajuda per a construir l’arxiu que represente el patrimoni cultural valencià dels últims dos-cents anys. Els millors tresors passaran a formar part de l’exposició que organitzarà l’ETNO, el Museu Valencià d’Etnologia.

Estem a la recerca d’objectes de Morella i dels voltants, busquem aquests tresors que amaguen històries meravelloses. No dubteu a buscar aquestes peces úniques i pujar-les al web www.tresorsambhistoria.es o també podeu enviar un correu a info@tresorsambhistoria.es. El vostre tresor familiar podria aparéixer en el programa i ser una de les peces estrela de l’exposició de Tresors amb història. [+info]

El programa de Carolina Ferre busca els tresors que millor representen l’ànima valenciana a les comarques dels Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat.

Últimas noticias

Share This