TRESORS AMB HISTORIA

EL LODO

TRESORS AMB HISTORIA

‘Tresors amb història’ és una campanya per a buscar objectes quotidians que exploren la història de la Comunitat Valenciana dels últims cent anys.

Una producció d’À Punt Mèdia en associació amb El Terrat i Sunrise Pictures, et demanem que participes en la creació d’un arxiu digital d’objectes històrics. Tens un objecte a casa que revela una part fascinant de la nostra història, cultura o patrimoni? Si és així, pots agregar-lo ací.

Col·leccionem objectes i tractarem de descobrir les històries apassionants que hi ha darrere d’ells perquè volem que aquest projecte forme un tapís extraordinari i col·lectiu de la història moderna valenciana. Un mural que emfatitze les veus dels valencians i les valencianes.

Un sol objecte pot revelar un segment excitant de la història, milers d’objectes poden contar-nos qui som com a persones i com hem canviat des de principis del segle XX fins ara.

Qualsevol element pot tindre un valor cultural significatiu, fins i tot els més estranys i, de vegades, l’objecte més simple pot ser el detonador que ens conduïsca a un passatge sorprenent de la nostra història. Així que involucra’t, busca les teues possessions més preuades i forma part d’aquest projecte únic d’història popular!

DIRECTOR

Hipòlit Soler

GUIÓN

José Molins

DURACIÓN