‘Tresors amb història’ torna el 26 d’abril al ‘prime time’ dels dimarts

‘Tresors amb història’ torna el 26 d’abril al ‘prime time’ dels dimarts

El programa que presenta Carolina Ferre amplia la petició d’objectes antics als cent cinquanta anys

À Punt prepara moltes novetats dins la seua programació i una de les més destacades és el programa Tresors amb història que comença la segona temporada aquest dimarts 26 d’abril a les 22:00 hores. Tornen Carolina Ferre i el seu fantàstic equip d’especialistes per a buscar els cent objectes que millor expliquen la història valenciana dels últims cent cinquanta anys, novetat d’aquesta segona temporada que amplia l’antigüitat de les peces rebudes al programa.

Al dels d’historiadors format per Vicent Baydal, Irene Ballester Buigues, Joan Seguí i la col·laboració de l’expert esportiu Paco Lloret s’afig la xef Susi Díaz que donarà les valoracions de les peces gastronòmiques que es presenten al programa.

A l’equip dels d’historiadors format per Vicent Baydal, Irene Ballester Buigues, Joan Seguí, la col·laboració de l’expert esportiu Paco Lloret i la de José Molins com a reporter, s’afig la xef Susi Díaz que donarà les valoracions de les peces gastronòmiques que es presenten al programa.

Tresors amb història visitarà ciutats emblemàtiques de la Comunitat Valenciana per tal de conéixer històries excepcionals i trobar els tresors que passaran a formar part de la gran exposició final. Dimarts rere dimarts les espectadores i espectadors podran a més descobrir interessants llocs amfitrions que ben be mereixen una visita com ara: el palau de l’Exposició de València, el castell de Peníscola, el palau comtal de Cocentaina, el monestir del Puig de Santa Maria, la Casa de la Marquesa Valero de Palma a Dénia; el Museu Tèxtil Ontinyent, l’espai Bombas Gens Centre d’Art València, el Museu del Taulell Onda, la Casa Museu Joan Fuster Sueca i l’ADDA, Auditori de la Diputació d’Alacant.

Tresors amb història és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio) i està basat en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s’ha adaptat també a Dinamarca i Nova Zelanda.

Actualment, l’exposició dels objectes triats de la primera temporada està oberta al públic. L’exposició està produïda per L’ETNO en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura, À Punt i les productores Sunrise i El Terrat (The Mediapro Studio). Es va obrir al públic el dia dia 24 a La Beneficència (seu de L’ETNO) i a partir del dia 15 juny es podrà visitar al Museu de Belles Arts de Castelló. +info [a punt]

 

 

Torna el programa amb més nostàlgia les nits de dimarts

Últimas noticias

Share This