Guardonen ‘Tresors amb història’ en els Premis a la Cultura Alacantina Miguel Hernández

Guardonen ‘Tresors amb història’ en els Premis a la Cultura Alacantina Miguel Hernández

L’auditori de la Diputació d’Alacant ha acollit aquesta vesprada el lliurament dels primers Premis a la Cultura Alacantina Miguel Hernández, organitzats per la mateixa diputació.

Aquests guardons pretenen, segons la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, “donar visibilitat a aquelles persones, entitats i col·lectius alacantins que destaquen en diferents àmbits de la cultura”.

La presidenta en funcions de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Mar Iglesias, ha arreplegat el premi a la promoció i difusió a la cultura popular en el sector audiovisual, amb què ha sigut guardonat el programa d’À Punt Mèdia Tresors amb història.

 

Mar Iglesias ha agraït a la Diputació d’Alacant la iniciativa i el guardó al programa Tresors amb història, que és “Una joia de la programació d’À Punt que ens ha permés acostar-nos a ciutats com Alcoi i Elx, i fer un viatge cultural i emotiu a través d’objectes que ens conten bona part de la nostra història de l’últim segle”.

El programa ha sigut produït per À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i l’Institut Valencià de Cultura.  [+info]

 

El programa compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i l’Institut Valencià de Cultura

Últimas noticias

Share This